TOIMITUSEHDOT

VERKKOPALVELUN KUVAUS

www.markkeri.fi on Suuntamedia Oy:n ylläpitämä yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille avoin verkkokauppa. Asiakasyrityksellä tulee olla toimitus- ja laskutusosoite Suomessa ja yrityksen tulee olla Kaupparekisterissä. Laskutusoikeus myönnetään automaattisen luottotarkistuksen jälkeen. Luottotietojen tarkistamisesta vastaa Asiakastieto Oy Asiakkaaksi voivat rekisteröityä suomalaiset yritykset, yhteisöt ja yhdistykset. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilaushistoria ei tallennu eikä asiakas voi maksaa laskulla.

TOIMITUKSET

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähtevät toimitukseen välittömästi niiden saavuttua ja ovat asiakkaalla yleensä 1-7 vuorokauden kuluttua tilauksesta. Toimitamme tavarat omalla kuljetuskalustollamme tai postirahtina riippuen asiakkaan sijaintipaikkakunnasta. Posti-ja pakkauskulut ovat 12,- (Alv 0%) / lähetys. Jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua. Toimitamme jälkitoimituksia vain laskutusasiakkaille. Verkkokaupassa mainittua pakkauskokoa (pkt., ras., ltk., ps.) pienempää tavaraerää ei toimiteta. Verkkokauppa pyöristää määrän täydeksi pakkaukseksi.

HINNAT

Hinnat alv 0 %. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

MAKSUTAVAT

Laskulla maksettaessa maksuehto on 14 päivää netto. Maksuviivästyksistä perimme viivästyskoron 16 % sekä huomautus - ja perintäkulut. Laskutuslupa myönnetään automaattisen Asiakastieto Oy:n suorittaman luottotarkistuksen jälkeen. Pidätämme oikeuden tarkistaa ja/tai hylätä tilaus ennen kauppasopimuksen syntymistä. www.markkeri.fi- verkkokaupassa on mahdollista maksaa myös seuraavilla verkkopankeilla ja luottokorteilla: Aktia, Nordea, OP-Pohjola, Sampo, Handelsbanken, Visa Electron, Visa ja MasterCard

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

OMISTUSOIKEUDET JA VASTUU

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy tilaajalle luovutushetkellä.

YLIVOIMAINEN ESTE (Force Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa toimitusvastuusta. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

RIITAKYSYMYKSET

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai Kuopion Käräjäoikeudessa.

YHTEYSTIEDOT

Suuntamedia Oy
Myllärintie 63, 70780 KUOPIO
puhelin (017) 261 6354
myynti@markkeri.fi

tech
www.markkeri.fi
Suuntamedia Oy
Myllärintie 63
FI-70780, Kuopio
FINLAND
puh. +358 17 261 6354
myynti (at) markkeri.fi
Y-tunnus: 2142348-3
Paytrail